ANTIJANTEBOKA
≕ Du skal lide for fellesskapet ≔
 
FORSIDEANTIJANTEPODDENI MEDIANYHETEROM OSSPRESSE
 

Selskapet bak denne siden er Curious Creators (NO923606920), tidligere kjent som Mpathic DA eller Mpathic publishing. Firmaet er bestående av forfatteren Miriam Ekelund og Frode Burdal Klevstul.

Kontakt oss

Postadresse

Curious Creators DA
Alvestigen 40
2090 Hurdal
Norway

E-post

Miriam:
Frode:

Om forfatteren

Miriam Ekelund er utdannet samfunnsviter, lektor og journalist. Hun jobbet først noen år i dagspressen, før hun underviste på Medier- og kommunikasjon på videregående skole. Deretter tok hun en mastergrad i Fredsstudier ved University of Sydney i Australia, og veien gikk videre til seks år i bistandsbransjen. Ekelund bodde ett år i Uganda og ett år i Sør-Sudan. Hun stortrivdes i Afrika og skulle gjerne bosatt seg der permanent, men tropesykdommer og antibiotikakurer for disse, gjorde at hun måtte bruke flere år på å bygge seg opp igjen. Hun flyttet til Oslo der hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver i bistandsbransjen. Hun jobber nå som kommunikasjonsrådgiver for Mage- tarmforbundet.

Ekelund er opprinnelig fra Vesterålen i Nordland, men har bodd store deler av livet på Østlandet. Hun har også bodd på Vestlandet og Sørlandet i forbindelse med jobb og studier. Hun kjenner derfor mange steder og aspekter ved det norske samfunnet. Årene i utlandet har gitt nyttige utenfra-perspektiver, som har hjulpet henne i gang med dette bokprosjektet. Hun har også med seg en del refleksjoner fra mastergraden i Fredsstudier, der forskningen understreker at det er viktig å snakke åpent og ærlig om underliggende problemer, før de får utviklet seg til store, nesten uløselige konflikter mellom mennesker.

Om illustratøren