ANTIJANTEBOKA
≕ Du skal lide for fellesskapet ≔
 
FORSIDEANTIJANTEPODDENI MEDIAOM OSSPRESSE
 

Selskapet bak denne siden er Curious Creators Inc. Firmaet er bestående av forfatteren Miriam Ekelund og Frode Klevstul.

Kontakt oss

Navn:


E-post:


Melding:


Om forfatteren

Miriam er utdannet samfunnsviter, lektor og journalist. Hun jobbet først noen år i dagspressen, før hun underviste på Medier- og kommunikasjon på videregående skole. Deretter tok hun en mastergrad i Fredsstudier ved University of Sydney i Australia, og veien gikk videre til seks år i bistandsbransjen. Miriam bodde ett år i Uganda og ett år i Sør-Sudan. Hun stortrivdes i Afrika og skulle gjerne bosatt seg der permanent, men tropesykdommer og antibiotikakurer for disse, gjorde at hun måtte bruke flere år på å bygge seg opp igjen. Hun flyttet til Oslo der hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver i bistandsbransjen.

Miriam er opprinnelig fra Vesterålen i Nordland, men har bodd store deler av livet på Østlandet. Hun har også bodd på Vestlandet og Sørlandet i forbindelse med jobb og studier. Hun kjenner derfor mange steder og aspekter ved det norske samfunnet. Årene i utlandet har gitt nyttige utenfra-perspektiver, som har hjulpet henne i gang med dette bokprosjektet. Hun har også med seg en del refleksjoner fra mastergraden i Fredsstudier, der forskningen understreker at det er viktig å snakke åpent og ærlig om underliggende problemer, før de får utviklet seg til store, nesten uløselige konflikter mellom mennesker.

Om illustratøren